top of page

Menen pakt uit in 'KortGeknipt'

De optie animatiefilm lagere en middelbare graad nam deel aan de wedstrijd 'Kort Geknipt' in Sint-Niklaas en diverse filmpjes van onze academie werden weerhouden. Als je wilt kan je komende zaterdag 27 februari om 14u30 onze animatiefilmpjes en vele andere gratis gaan bewonderen in de stadsschouwburg te Sint-Niklaas. Wie weet horen we bij de winnaars, maar nu weten we al dat alle makers van de geselecteerde werken winnaars zijn ...

Volgende leerlingen werkten mee an de geselecteerde werken:

Berque Nena, Billiet Cyriel, Camelbeke Arthur, Haxhija Arnold, Lernout Andreas, Osten Hubke, Stragier Basiel, Verhaeghe Alexander, verhaeghe Nina, Vandamme Ube, Peel Jorre, Dupont Artuur, Sintdoin Leon, Soenen Matthijs, Tytgat Simon, Vandenbulcke Reinhard en Vercampst Melvin.

Programma te Sint-Niklaas:

In de namiddag starten ze om 14u30 met animatiefilm voor jongeren van de lagere en de middelbare graad. Na ongeveer 2 x 45 min genieten van de films, trekt de jury zich terug om de prijzen uit te reiken. Het publiek kan ook stemmen voor de publieksprijs. Rond 17u00 is het verdict gekend. Het programma in de namiddag is gratis.

Adres:

Stadsschouwburg Sint-Niklaas Richard Van Britsomstraat 21 9100 Sint-Niklaas

Meer info: www.kortgeknipt.be

www.academiemenen.be

  • Facebook Basic Square
Recent Posts
bottom of page