top of page

De tijd in beeld.| Expo Grafiekkunst

Tijd is een objectief gegeven, iedereen heeft er evenveel van.

Maar tijd kan tikken en tijd kan stromen. een schooljaar lang bogen de leerlingen van Vrije Grafiek - de huidige Grafiekkunst aan de stedelijke academies van Menen, Roeselare, Berchem en Kontich, uit het deeltijds kunstonderwijs, zich op artistieke wijze over de mysterie van het universum.

Het resultaat van de zoektocht kun je zien in een verrassende tentoonstelling die een gevarieerde verzameling toont van gedrukte prenten waarin het thema 'TIJD' beeldend vertaald wordt via verschillende grafische druktechnieken zoals ets, lino, houtsnede en zeefdruk.

LOCATIE | 't Schipperschof Menen | Rijselstraat 77 - 8930 Menen

OPENING | 23.11.2018 om 20u met doorlopende performance van FREDDY K.

verwelkoming door Griet Vanryckegem, schepen van cultuur.

EXPO | 24.11 - 21.12.2018

TE BEZOEKEN | woensdag - zondag van 14u tot 17u30.

  • Facebook Basic Square
Recent Posts
bottom of page