top of page

OPEN ATELIERS 18+


Kom naar onze gezellige academie te Menen, Bruggestraat 43 en ontdek de diverse ateliers die je kan volgen. Volg gerust een les mee en ontdek de meerwaarde van het ateliergebeuren! Volgende ateliers kan je ontdekken (klik op het betrokken atelier voor meer info)

2D/3D-ATELIER || projectatelier: donderdag- & vrijdagavond) NIEUW!!

2D-ATELIERS || grafiekkunst (donderdagavond & zaterdagnamiddag) // schilderkunst (dinsdag- & donderdagnamiddag) of (woensdag & vrijdagavond) // tekenkunst (donderdag- & vrijdagavond)

3D-ATELIERS || Beeldhouwen & Ruimtelijke kunst (Woensdag- & donderdagavond) // Keramiek (dinsdag- & vrijdagnamiddag) of (woensdag- & donderdagavond) || Fotokunst (donderdagavond & zaterdagnamiddag).

KORTLOPENDE THEORETISCHE RICHTING - 'BEELD & CULTUUR' NIEUW!! Ontdek op woensdag 12 september (19u50 tot 21u30) eveneens de kortlopende theoretische opleiding: 'Beeld & Audiovisuele Cultuur' waar je tweewekelijks les kunstgeschiedenis krijgt binnen de muren van de academie en daarnaast maandelijks op stap gaat om kunst te ontdekken in musea, kunstgalerijen, ...

  • Facebook Basic Square
Recent Posts
bottom of page