top of page

EXPO | BEELD // 22-23-24/06 Volwassenen

Kom en ontdek de volgende opties!!!

Studierichting BEELDEND KUNSTENAAR 2D | Grafiekkunst // Schilderkunst // Tekenkunst

Studierichting BEELDEND KUNSTENAAR 3D | Beeldhouwen & Ruimtelijke kunst // Keramiek

Studierichting BEELDEND KUNSTENAAR 2D & 3D | Projectatelier = NIEUW ATELIER!

Dit atelier is niet gebonden aan een medium: het gebruikte medium is niet langer het uitgangspunt maar deel van een geheel. Concept, context en techniek zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar en worden vanuit die veelzijdigheid ook benaderd.

Studierichting FOTOGRAAF | Fotokunst

Maak eveneens kennis met de nieuwe kortlopende kunsttheoretische richting 'BEELD & CULTUUR'. Waar we we de beeldende kunsten vanuit verschillende meer theoretische invalshoeken. Naast de kunstgeschiedenis, die de kunst bestudeert in een historische context, bestaan er diverse perspectieven van waaruit je kunst kan verkennen, o.a. kunstfilosofie. Deze richting wordt verrijkt met periodieke culturele uitstappen, atelierbezoeken, lezingen. 2 lesuren per week / 3 jaar / vanaf 16 jaar.

EXPO & INSCHRIJVINGEN Wanneer | vr 22 juni van 19 tot 21u30 / za 23 juni van 14 tot 18u /zo 24 juni 10u30 tot 18u Locatie | Bruggestraat 43 te Menen.

www.academiemenen.be

  • Facebook Basic Square
Recent Posts
bottom of page