top of page

KRUISEKE KOMT IN BEELD | EXPO 25/06

Zondag 25 juni kan je vanaf 10u30 de expo komen bezoeken van de jonge kunstenaars in wording te Kruiseke. Om 11u zal de expo plechtig geopend worden.

Locatie | GC de Knippelaar - lokaal academie Beeldende Kunst - Hoogland.

Wanneer | 25/06 van 10u30 tot 12u en van 14u tot 17u.

In Kruiseke kunnen de kinderen van 6 t.e.m. 11 jaar terecht voor algemeen beeldende vorming. De 6-7 jarigen op vrijdagnamiddag na school en de 8-11 jarigen op donderdagavond eveneens na school.

Verder biedt de academie Beeld voor de jongeren tussen 6 en 18 jaar uit Wervik diverse mogelijkheden aan om zich creatief te ontplooien. ‘Beeldende Vorming’ (12-17j) waar jongeren hun creativiteit via diverse mogelijkheden exploreren of ‘Architectuur’ (12-17j) voor de jongeren die hun eigen (leef)ruimte willen ontwerpen. Voor animatiefilm kan je in Menen terecht. Volwassen kunnen terecht in de hoofdschool te Menen, Bruggestraat 43 (Beeldhouwkunst, fotokunst, keramiek, schilderkunst, tekenkunst, vrije grafiek).

Tijdens de EXPO kan er ook ingeschreven worden voor het volgende schooljaar - ook op vrijdag 1 en donderdag 7 september kan je jouw kind komen inschrijven. De lessen in Kruiseke starten op vrijdag 8 september. Meer info over inschrijvingen en lesmomenten op: www.academiemenen.be.

  • Facebook Basic Square
Recent Posts
bottom of page