top of page

EXPO WERVIK | 17-18 JUNI 2017

De academie te Wervik biedt voor de jongeren tussen 6 en 18 jaar diverse mogelijkheden aan om zich creatief te ontplooien. ‘Beeldende Vorming’ (6-17j) waar jongeren hun creativiteit via diverse mogelijkheden exploreren of ‘Architectuur’ (12-17j) voor de jongeren die hun eigen (leef)ruimte willen ontwerpen. Volwassen kunnen terecht in de hoofdschool te Menen, Bruggestraat 43 (Beeldhouwkunst, fotokunst, keramiek, schilderkunst, tekenkunst, vrije grafiek). Tijdens de EXPO kan er ook ingeschreven worden. Meer info over inschrijvingen en lesmomenten op: www.academiemenen.be

De stedelijke academie voor beeldende kunst nodigt iedereen uit

op de eindejaarstentoonstelling van de leerlingen van Wervik

Waar? ‘Sint-Janskapel’, Steenakker.

Zaterdag 17 juni van 10.30u tot 12u (inschrijvingen Beeld, Woord & Muziek) - opening om 11u. Zaterdag 17 juni van 14u tot 17u (inschrijvingen Beeld)

Zondag 18 juni van 14u tot 17u (inschrijvingen Beeld)

De tentoonstelling wordt op zaterdag 17 juni om 11u geopend met de uitreiking van de attesten.

  • Facebook Basic Square
Recent Posts
bottom of page