top of page

De jongeren van Menen stellen tentoon!

Wil je weten wat je (of je kind) kan bereiken indien je naar de academie 'Beeldende Kunst' komt?

Kinderen vanaf 6 jaar en jongeren van 12 tot 18 jaar uit Menen en omstreken tonen vanaf vrijdag 27 mei (om 19u in CC de Steiger) letterlijk en figuurlijk het beste van zichzelf. Ze exposeren hun werk tot zondag 19 juni tijdens de openingsuren van het cultureel centrum. Diverse richtingen zullen er te bewonderen zijn (algemeen beeldende vorming, animatiefilm, architectuur, beeld & experiment en beeld & mixed media). Van de eenvoud van een gevoelige tekening tot een gekke creatie in de ruimte | van het scheppen van een nieuwe (leef)ruimte tot videokunst en graffiti.

EXPO lagere en middelbare graad Menen - van zaterdag 28 mei tot zaterdag 18 juni tijdens de openingsuren van cc de Steiger, Waalvest 1 – Menen:

Maandag tot en met vrijdag van 14u tot 18u

Zaterdag van 9u tot 12u en van 14u tot 18u

Zondag gesloten.

  • Facebook Basic Square
Recent Posts
bottom of page