Er STAAT een PAARD in de GANG

De leerkrachten van alle ateliers, zowel van kinderen, jongeren als volwassenen en directie zijn opgeleid als kunstenaar, fotograaf of architect. Ze geven met veel passie hun kennis door, maar nu kan je ook eens zien hoe ze zelf met het medium omgaan. Kom dus langs tijdens de openingsuren van de hoofdschool en geniet. Tot eind september kan je ook inschrijven.

Volgende leerkrachten stellen tentoon: Ruth Boudry / Greet Carlé / Jolien Collen / Reinhart Degrendel / Olivia de Hasque / Henk Delabie / Yvan Derwéduwé / Heidi Nolf / Lieve Noreille / Louis Samain / Yacine Talabi / Meghan Vanderbruggen / Gill Van Eeckhout / Nel Vanhoenacker / Gerd Ververs / Charlot Winne

Featured Posts
  • Facebook Basic Square
Recent Posts

Academie 

Beeld & Audiovisuele Kunst

Bruggestraat 43

8930 Menen

beeld@menen.be

tel. 056 51 32 44

Academie

Muziek & Woord

Y. Serruysstraat 42
8930 Menen 

muziek.woord@menen.be

tel. 056 51 30 34

  • Facebook Social Icon

BTW-nr: inrichtende macht - Stad Menen |  BE 0207.433.312