top of page

ACADEMIE for LIFE

Academie voor Beeld, Muziek & Woord steunt Ambulante Jeugdhulp Menen.

In kader van ‘Music For Life’ en de ‘Warmste Week’, de solidariteitsactie van Studio Brussel in samenwerking met de Koning Boudewijnstichting, en onder impuls van enkele geëngageerde leerkrachten sloegen onze academies Beeld, Muziek en Woord de handen in elkaar en organiseren wij op Zaterdag 10 November 2018 een eerste editie van ‘Academie for Life’ in CC De Steiger, Waalvest 1 te Menen.

Via dit evenement hopen wij heel wat geld in te zamelen voor een plaatselijk goed doel dat zich in zijn werking bovendien richt op kinderen en jongeren. Een lokale organisatie die in dit plaatje past en die het absoluut verdient extra ondersteuning te krijgen is ‘Ambulante Jeugdhulp’ - Menen.

‘Ambulante Jeugdhulp Menen’ is een initiatief van vzw Onze Kinderen en biedt op verschillende manieren ondersteuning aan gezinnen met kinderen en jongeren waar het samenleven en de opvoeding moeilijk lopen. Omdat men op maat werkt van het gezin en het kind of de jongere zijn er 2 deelwerkingen: De Tamboer richt zicht tot gezinnen met kinderen tussen 6 en 12 jaar, Delta is er voor gezinnen met jongeren tussen 12 en 18 jaar.

Wat kan je doorlopend verwachten van 13 tot 18u:

  • Concertjes en toonmomenten van ‘muziek & woord’ in De Studio.

  • Fotosessies in onze fotostudio.

  • Tentoonstelling.

  • Veiling van kunstwerken. Bied verstandig en loop aan het eind van de dag met je favoriete kunstwerk naar huis!

  • Laat ter plaatse, op bestelling, een gedicht schrijven, speciaal voor jou!

  • Of laat je portret tekenen.

  • Koop een van de vele lino’s of zeefdrukken.

  • Er worden postkaartjes verkocht met afgebeelde kunstwerken en gedichten. Verstuur zo hoogst originele groetjes of verjaardagswensen!

  • Een bar en knusse zitruimte voor gezellig samenzijn met een hapje en een drankje.

Dit alles aan democratische prijzen waarmee u ‘de Tamboer’ en ‘Delta’ heel blij zult maken!

We hopen op massale belangstelling van ouders, familie, vrienden, sympathisanten en iedereen die de werking van Ambulante Jeugdhulp Menen een warm hart toe draagt. Zo hopen we met z’n allen een mooi bedrag bij elkaar te sprokkelen!

  • Facebook Basic Square
Recent Posts
bottom of page