top of page

ANIMATIEFILM | ARCHITECTUUR | BEELDENDE VORMING (12-18j)

Jongeren vanaf 12 jaar kunnen zich na de lagere graad of als nieuwe leerling verdiepen in één van de volgende disciplines nl. Animatiefilm* | Architectuur | Beeldende Vorming (Beeld & Experiment of Beeld & Mixed Media). Alle opties bereiden onze jongeren voor op een ruimdenkende levenswijze en leert hen creatief probleemoplossend denken en handelen. Dit alles in een aangename en creatieve omgeving (Menen* & Wervik) vol uitdagingen ...

Wat er aan vooraf gaat:

Algemeen Beeldende Vorming kan gevolgd worden tussen 6 en 11 jaar (Menen, Rekkem, Lauwe, Wervik, Geluwe en Kruiseke) en Animatiefilm tussen 8 en 11 jaar (Menen). Beide opties worden verder uitgediept in de Middelbare graad of men kan opteren voor architectuur.

SEPTEMBERMAAND = INSCHRIJVINGSMAAND

Voor alle opties zijn er nog plaatsen vrij.

  • Facebook Basic Square
Recent Posts
bottom of page