ANIMATIEFILM | ARCHITECTUUR | BEELDENDE VORMING (12-18j)

Jongeren vanaf 12 jaar kunnen zich na de lagere graad of als nieuwe leerling verdiepen in één van de volgende disciplines nl. Animatiefilm* | Architectuur | Beeldende Vorming (Beeld & Experiment of Beeld & Mixed Media). Alle opties bereiden onze jongeren voor op een ruimdenkende levenswijze en leert hen creatief probleemoplossend denken en handelen. Dit alles in een aangename en creatieve omgeving (Menen* & Wervik) vol uitdagingen ...

Wat er aan vooraf gaat:

Algemeen Beeldende Vorming kan gevolgd worden tussen 6 en 11 jaar (Menen, Rekkem, Lauwe, Wervik, Geluwe en Kruiseke) en Animatiefilm tussen 8 en 11 jaar (Menen). Beide opties worden verder uitgediept in de Middelbare graad of men kan opteren voor architectuur.

SEPTEMBERMAAND = INSCHRIJVINGSMAAND

Voor alle opties zijn er nog plaatsen vrij.

Featured Posts
  • Facebook Basic Square
Recent Posts

Academie 

Beeld & Audiovisuele Kunst

Bruggestraat 43

8930 Menen

beeld@menen.be

tel. 056 51 32 44

Academie

Muziek & Woord

Y. Serruysstraat 42
8930 Menen 

muziek.woord@menen.be

tel. 056 51 30 34

  • Facebook Social Icon

BTW-nr: inrichtende macht - Stad Menen |  BE 0207.433.312