top of page

EXPO's WERVIK & GELUWE

Jongeren (6-17j) van Wervik stellen tentoon op zaterdag 18 juni van 10u30 tot 12u en van 14u tot 17u en op zondag 19 juni 2014 van 14u tot 17u in Sint-Janskapel, Steenakker te Wervik. De tentoonstelling wordt op zaterdag 18 juni om 11u geopend met de uitreiking van de attesten. Mogelijkheid tot inschrijven.

Diverse richtingen zullen er te bewonderen zijn (lagere graad 'algemeen beeldende vorming', middelbare graad 'architectuur' en 'beeld & experiment').

Kinderen (6-11j) van Geluwe stellen tentoon op zondag 19 juni. De deuren van de lagere graad 'Algemeen beeldende vorming' worden dan opengezet! Locatie: bovenverdiep OC de Gaper - Sint-Denijsplaats te Geluwe van 10u tot 12u en van 14u tot 17u.

Telkens met mogelijkheid tot inschrijven!

www.academiemenen.be

  • Facebook Basic Square
Recent Posts
bottom of page