top of page

Septembermaand | inschrijvingsmaand


De volledige maand september kan je jezelf of je kind inschrijven binnen de academie voor 'Beeldende Kunst'.

Kinderen vanaf 6 jaar (eerste leerjaar) kunnen de wereld van de beeldende kunsten ontdekken. In Menen kan men vanaf 8 jaar kiezen tussen algemeen beeldende vorming (kleien, tekenen, schilderen, fantasie en werken naar waarneming, ...) of animatiefilm (beeldende technieken en werkwijzen in functie van een bewegend beeld - enkel te Menen).

Locaties: Menen | Lauwe | Rekkem | Wervik | Geluwe

Jongeren vanaf 12 jaar kunnen hun traject verder afleggen tot hun 18 jaar binnen de middelbare graad en kunnen kiezen tussen animatiefilm, architectuur, Beeld & Experiment of Beeld & Mixed Media.

Locaties: Menen | Wervik

Ook volwassenen komen aan hun trekken (vanaf 18j): via Beeldhouwkunst - waar de creaties de ruimte veroveren, Fotokunst - waar men het beeld tracht te vatten, Keramiek - waar een klomp klei diverse vormen aanneemt, Tekenkunst - waar elk geheim ontrafeld wordt in een vlak of lijn, Schilderkunst - waar kleur en materie de vorm tracht te omsluiten, Vrije grafiek - waar elke druk leidt tot een creatief resultaat.

Locatie: Menen

In Menen zijn de lessen reeds gestart - in de wijkafdelingen en ons filiaal (Lauwe, Rekkem, Wervik en Geluwe) starten de lessen vanaf volgende woensdag 9 september. Je kan nog steeds inschrijven tijdens de maand september - maar opgepast! Bepaalde groepen beginnen aardig vol te lopen...

  • Facebook Basic Square
Recent Posts
bottom of page