Septembermaand | inschrijvingsmaand

September 3, 2015

 

 

De volledige maand september kan je jezelf of je kind inschrijven binnen de academie voor 'Beeldende Kunst'.

 

Kinderen vanaf 6 jaar (eerste leerjaar) kunnen de wereld van de beeldende kunsten ontdekken. In Menen kan men vanaf 8 jaar kiezen tussen algemeen beeldende vorming (kleien, tekenen, schilderen, fantasie en werken naar waarneming, ...)  of animatiefilm (beeldende technieken en werkwijzen in functie van een bewegend beeld - enkel te Menen).

 

Locaties:  Menen | Lauwe | Rekkem | Wervik | Geluwe

 

Jongeren vanaf 12 jaar kunnen hun traject verder afleggen tot hun 18 jaar binnen de middelbare graad  en kunnen kiezen tussen animatiefilm, architectuurBeeld & Experiment of Beeld & Mixed Media

 

Locaties:  Menen | Wervik 

 

Ook volwassenen komen aan hun trekken (vanaf 18j): via Beeldhouwkunst - waar de creaties de ruimte veroveren, Fotokunst - waar men het beeld tracht te vatten, Keramiek - waar een klomp klei diverse vormen aanneemt, Tekenkunst - waar elk geheim ontrafeld wordt in een vlak of lijn, Schilderkunst - waar kleur en materie de vorm tracht te omsluiten, Vrije grafiek - waar elke druk leidt tot een creatief resultaat.

 

Locatie: Menen

 

In Menen zijn de lessen reeds gestart - in de wijkafdelingen en ons filiaal (Lauwe, Rekkem, Wervik en Geluwe) starten de lessen vanaf volgende woensdag 9 september. Je kan nog steeds inschrijven tijdens de maand september - maar opgepast! Bepaalde groepen beginnen aardig vol te lopen...

Please reload

Featured Posts

De ware KUNST v/d REGENBOOGVLAG

April 30, 2020

1/5
Please reload

  • Facebook Basic Square
Recent Posts

November 29, 2019

Please reload

Academie 

Beeld & Audiovisuele Kunst

Bruggestraat 43

8930 Menen

beeld@menen.be

tel. 056 51 32 44

Academie

Muziek & Woord

Y. Serruysstraat 42
8930 Menen 

muziek.woord@menen.be

tel. 056 51 30 34

  • Facebook Social Icon

BTW-nr: inrichtende macht - Stad Menen |  BE 0207.433.312