Menen pakt uit in 'KortGeknipt'

February 23, 2016

De optie animatiefilm lagere en middelbare graad nam deel aan de wedstrijd 'Kort Geknipt' in Sint-Niklaas en diverse filmpjes van onze academie werden weerhouden.  Als je wilt kan je komende zaterdag 27 februari  om 14u30 onze animatiefilmpjes en vele andere gratis gaan bewonderen in de stadsschouwburg te Sint-Niklaas. Wie weet horen we bij de winnaars,  maar nu weten we al dat alle makers van de geselecteerde werken winnaars zijn ...

 

Volgende leerlingen werkten mee an de geselecteerde werken:

Berque Nena, Billiet Cyriel, Camelbeke Arthur, Haxhija Arnold, Lernout Andreas, Osten Hubke, Stragier Basiel, Verhaeghe Alexander, verhaeghe Nina, Vandamme Ube, Peel Jorre, Dupont Artuur, Sintdoin Leon, Soenen Matthijs, Tytgat Simon, Vandenbulcke Reinhard en Vercampst Melvin.

 

Programma  te Sint-Niklaas:

In de namiddag starten ze om 14u30 met animatiefilm voor jongeren van de lagere en de middelbare graad. Na ongeveer 2 x 45 min genieten van de films, trekt de jury zich terug om de prijzen uit te reiken. Het publiek kan ook stemmen voor de publieksprijs. Rond 17u00 is het verdict gekend. Het programma in de namiddag is gratis.

 

Adres:

Stadsschouwburg Sint-Niklaas
Richard Van Britsomstraat 21
9100 Sint-Niklaas

 

Meer info:  www.kortgeknipt.be

 

 

www.academiemenen.be

 

 

 

Please reload

Featured Posts

De ware KUNST v/d REGENBOOGVLAG

April 30, 2020

1/5
Please reload

  • Facebook Basic Square
Recent Posts

November 29, 2019

Please reload

Academie 

Beeld & Audiovisuele Kunst

Bruggestraat 43

8930 Menen

beeld@menen.be

tel. 056 51 32 44

Academie

Muziek & Woord

Y. Serruysstraat 42
8930 Menen 

muziek.woord@menen.be

tel. 056 51 30 34

  • Facebook Social Icon

BTW-nr: inrichtende macht - Stad Menen |  BE 0207.433.312