top of page

STUDIEREIS VENETIË
60ste Biënnale van Venetië 
18-22/11/2022

De academies van Menen die als medewerker present is in het Belgisch Paviljoen en Academie Tielt organiseren deze bijzondere reis naar de 60ste kunstbiënnale van Venetië.

SCHRIJF JE NOG IN TOT 10 JULI ...

Het inschrijvingsformulier van het reisbureau klik hier  dien je ingevuld terug te sturen naar IXI Travel – Paul Christiaenstraat 8 – 9960 Assenede OF naar groepen@ixitravel.be.

OPGEPAST! Schrijf ook in via de betrokken academie door het inschrijvingsformulier van de academie   klik hier door te sturen naar studiereis@academiemenen.be

INLEIDING

De academies van Menen die als medewerker present is in het Belgisch Paviljoen en Academie Tielt organiseren deze bijzondere reis naar de 60ste kunstbiënnale van Venetië. Deze jubileumeditie, getiteld 'Foreigners Everywhere', is samengesteld door de Braziliaanse curator Adriano Pedrosa. Hij neemt ons mee in een wereld waarin iedereen zich soms een buitenstaander voelt. Of het nu zij, jij of wij zijn, iedereen heeft weleens het gevoel er niet helemaal bij te horen. Met dit thema als uitgangspunt heeft Pedrosa de kunstbiënnale vormgegeven. De titel is ontleend aan een kunstwerk uit 2004 van het collectief Claire Fontaine, dat in neonlicht de woorden 'Foreigners Everywhere' in verschillende talen weergeeft. Daarnaast verwijst het naar het Turijnse collectief Stranieri Ovunque, dat zich in het begin van de 21ste eeuw inzette tegen xenofobie en racisme in Italië. Het belooft een boeiende en diepgaande biënnale te worden.

Volledig programma: klik hier

IMG_0966.JPG

INSCHRIJVEN VOOR STUDIEREIS 

Iedereen die interesse heeft kan zich inschrijven. Op 03/07/2024 zijn er nog 7 plaatsen ter beschikking. Indien er geen plaatsen meer ter beschikking zijn kom je op de wachtlijst. Inschrijven vóór 10 juli 2024.

Het inschrijvingsformulier van het reisbureau klik hier  dien je ingevuld terug te sturen naar IXI Travel – Paul Christiaenstraat 8 – 9960 Assenede OF naar groepen@ixitravel.be.

OPGEPAST! Schrijf ook in via de betrokken academie door het inschrijvingsformulier van de academie door te sturen naar studiereis@academiemenen.be

IMG_0959.HEIC

Heb je nog vragen?

Stuur dan een mailtje naar studiereis@academiemenen.be .

B593AB8E-A6F8-4DF1-B4D2-5BD60CC84633.jpeg
bottom of page